Schoolagenda

Ons aanbod shows specifiek voor scholen

Elk seizoen wordt een selectie van onze topproducties ook als schoolvoorstelling aangeboden. We streven steeds naar een aanbod met een educatieve meerwaarde, waar de leefwereld van de kinderen centraal staat.

Maar ook andere facetten spelen een belangrijke rol, zoals het stimuleren van de verbeelding van (jonge) toeschouwers. Speciaal voor dit seizoen hebben we enkele topproducties ook tijdens de schooluren geprogrammeerd voor € 12 per schoolticket (voor zowel leerlingen als leerkrachten). De gekozen voorstellingen staan dan ook garant voor een leerrijke, maar ook plezante ervaring.

Gelieve ons te verwittigen indien onder uw leerlingen rolstoelgebruikers zijn of andere speciale eisen zich stellen. Het toekennen van de plaatsen gebeurt op basis van de inschrijvingsdatum en de leeftijd van de leerlingen. Maildatum bepaalt de inschrijvingsdatum.

De inschrijving is pas definitief na schriftelijke bevestiging door Music Hall. Music Hall heeft het recht data te wijzigen of te annuleren. 

Meer informatie op 03 229 18 28 of via mail.

Kies een maand

Contacteer Music Hall

Voornaam*
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Over welke show wenst u informatie?
Bericht*

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en geniet van kortingen, exclusieve backstage content, het allerlaatste nieuws over onze programmatie en nog veel meer…