Een donkere en sensuele balletvoorstelling

Malandain Ballet Biarritz

In de betoverende balletvoorstelling Beauty and the Beast brengt het Malandain Ballet Biarritz in een donkere en sensuele choreografie, de dualiteit van de mens tot uiting op de tonen van Tchaikovsky.

Frans topchoreograaf Thierry Malandain tracht, onder muzikale begeleiding van het Belgische symfonisch orkest La Passione, de dualiteit van de mens tot uiting te brengen. ‘The Beauty’ belichaamt in deze productie de menselijke ziel, ‘The Beast’ zijn levenskracht en instincten.

Het ballet

Het Malandain Ballet Biarritz is één van de negentien ‘Centres Choréographiques Nationaux’ in Frankrijk. Sinds de oprichting in 1998, staat het ballet onder leiding van directeur-choreograaf Thierry Malandain en is het gehuisvest in het ‘Gare du Midi’ van Biarritz. Het vaste gezelschap bestaat uit 22 dansers en hun stijl wordt doorgaans aanzien als ‘neoklassiek’.

La Passione is een professioneel orkest dat doorgaans samenwerkt met hoogstaande koren en solisten met als doel: muziek naar een zo breed mogelijk publiek te brengen. Iets waar ze met deze balletvoorstelling zeker in zullen slagen.

Deze indrukwekkende balletvoorstelling Beauty and the Beast zal door Music Hall, Malandain Ballet Biarritz en het Belgisch symfonisch orkest La Passione, opnieuw geproduceerd worden.

Duur voorstelling: ±1u20 – zonder pauze.


“Neoklassieke dans in een donkere en sensuele sfeer„

Dat klinkt als muziek in mijn oren.


KOOP TICKETS

In beeld

Bekijk de foto’s van deze betoverende balletvoorstelling.

Deel met je vrienden