Bodyguard_Logo_dinner_800x544
wo.
29 sep '21
zo.
21 nov '21

De zaterdagmiddagshows vangen een uurtje vroeger aan dan gepland: 12h30 ipv 13h30. Extra shows in verkoop! Een CovidSafe-attest (digitaal of afgedrukt) is vereist om onze voorstellingen bij te wonen

The Bodyguard

The musical dinner show

Eindelijk te zien in Vlaanderen: de topmusical “The Bodyguard”. Music Hall brengt vanaf 29 september deze hitsensatie, gebaseerd op de beroemde kaskraker met Whitney Houston, live als dinner show in Studio Zuid (de vernieuwde Zuiderkroon) te Antwerpen!

The Bodyguard, the musical dinner show‘ wordt een zintuiglijke totaalbeleving, waarbij het publiek niet enkel zal kunnen genieten van een overheerlijk diner, maar ook van drama, verboden liefde, rauwe emotie en wereldhits als ‘I Will Always Love You’, ‘I Have Nothing’, ‘Queen of the Night’ en ‘Run To You’, gebracht door een verbluffende cast!

The Bodyguard, the musical dinner show in Studio Zuid (de vernieuwde Zuiderkroon)!
Da’s culinair genieten en een top live show!
Totale lengte: 4h00 (1,5h dinner, 2h show, half uur pauze)

Dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik wil nu tickets.

Het verhaal van

The Bodyguard

Pittige popdiva en actrice Rachel Marron wordt belaagd en bedreigd door een doorgedraaide stalker, zowel online als in het echte leven. Ze huurt voormalig geheim agent Frank Farmer in om haarzelf en zoontje Fletcher te beschermen tegen de naamloze crimineel. De band tussen Rachel en Frank is eerst onderkoeld, maar warmt gaandeweg op. Rachel begint gevoelens voor Frank te krijgen, maar hij houdt haar op afstand om zijn job te kunnen doen. Rachels zus, Nicki, is stikjaloers en doet iets waar ze spijt van zal krijgen. “The Bodyguard” is een pakkend verhaal over onmogelijke liefde, obsessie, afscheid en opoffering waar je voor altijd van zal houden.

"Nagelbijten, drama, verboden liefde en hitnummers waar je elke lettergreep van meevoelt!"

Dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik wil nu tickets.

zaalplan

StudioZuid_Zaaplan_B2C_20OKT21_1920x1080

Contacteer Music Hall

Voornaam*
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Over welke show wenst u informatie?
Bericht*

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en geniet van kortingen, exclusieve backstage content, het allerlaatste nieuws over onze programmatie en nog veel meer…