Annulatie Chaplin, de musical


Omwille van productionele redenen kunnen de voorstellingen van Chaplin, de musical helaas niet doorgaan. Er zijn teveel personen van de originele cast en crew uiteindelijk toch niet beschikbaar, waardoor we genoodzaakt zijn de voorstellingen te annuleren.

Ticketkopers worden eerstdaags persoonlijk gecontacteerd door Tele Ticket Service.

humor drama en ontroering onder één hoed

Music Hall heeft Broadway en West End verenigd in Charlie Chaplin.

In Chaplin, de musical volgen we het levensverhaal van Charlie Chaplin en ontdekken we hoe hij van Londens straatkind uitgroeide tot een van de bekendste Hollywoodsterren uit de geschiedenis. Het wordt een betoverende reis door het leven en de carrière van een van de grootste acteurs en filmmakers uit de twintigste eeuw.

De show

De vloeiende en spectaculaire decorwissels brengen u van het Londen van eind negentiende eeuw, over Hollywood en de beroemdste settings uit Chaplins films, naar de uitreiking van de Oscars in 1972, waar de eeuwige ‘zwerver’ met een Honorary Award werd gevierd.

Het liveorkest zorgt voor een schitterende soundtrack bij de film over Chaplins leven en begeleidt de uitmuntende zangprestaties van de hele cast. Speciaal voor deze herwerkte productie werd nieuwe muziek geschreven.

Het stuk speelt zich af in een oude filmstudio, waarin Chaplin mijmert over zijn leven, zijn werk en zijn belangrijkste creatie, The Tramp, die voor hem zowel een zegen als een vloek blijkt.

Deze musical toont op een spectaculaire en ontroerende wijze het genie maar ook de grote menselijkheid van een van de grootste genieën van de 20e eeuw.

De Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor vertolkt de rol van Charlie Chaplin en Roel Vanderstukken kruipt opnieuw in de huid van Sydney Chaplin, de broer en manager, maar vooral de onvoorwaardelijke steun & toeverlaat van Charlie Chaplin.


“Zijn levensverhaal is complex en intrigerend, vol dramatische momenten.”

Dat klinkt als muziek in mijn oren.


BOEK HIER

De cast

Chaplin, de musical is voorzien van een topcast van formaat, met zowel uitmuntende Vlaamse als Nederlandse musicalsterren die bruisen van het talent. Kippenvel gegarandeerd!


Placeholder
Nordin De Moor

als Charlie Chaplin

Placeholder
Roel Vanderstukken

als Sydney Chaplin


Deel met je vrienden

In beeld

Bekijk de foto’s van de prachtige decors van deze musical.