Hans & Grietje

De Sprookjesmusical

Na het succes van Roodkapje, de sprookjesmusical brengt Music Hall vanaf oktober 2018 een nieuwe sprookjesmusical naar de theaters. Hans & Grietje, de sprookjesmusical zal net als Roodkapje een leuke, interactieve familiemusical zijn waar jong én oud van zullen genieten.

De show


Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm wordt in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast, leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes!

Volg vanaf oktober het kruimelspoor van Hans & Grietje naar Antwerpen, Hasselt en Gent en ga mee op zoek naar de wensput!

Het wordt een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen.


 Zo zal het hilarische konijnenduo Whoppie & Floppie uit Roodkapje, de sprookjesmusical deze keer Hans & Grietje ontmoeten, komen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekken we het lekkere, maar o zo verraderlijke, peperkoeken snoephuisje…

Weerstaan Hans & Grietje de zoete verleiding van de heks? En vinden ze de weg terug naar huis? Het belooft een spannend avontuur te worden!

Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids zoals steeds op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet!


“Van de makers van Roodkapje, de sprookjesmusical”

Deze sprookjesmusical wil ik niet missen!


BOEK HIER

Deel met je vrienden