JCS_Logo_klein_673x338
vr.
17 dec '21
do.
30 dec '21

Omwille van de onzekere tijden en de gezondheidscrisis wordt Jesus Christ Superstar andermaal uitgesteld. De ticketkopers zullen binnenkort gebrieft worden.

Jesus Christus Superstar

A musical dinner show

Teatro Cinque stelt voor in samenwerking met Music Hall: Jesus Christ Superstar. Een zinderende theatrale muzikale versie van de wereldberoemde rockopera, een kritische knipoog van ’s lands bekendste kerkjurist en een culinair verwenmoment: ‘Jesus Christ Superstar, a musical dinner show’ belooft u een unieke en avondvullende totaalervaring (met o.a. Pieter Jan De Paepe, April Darby, Ruben Van Keer, Marcel Vanthilt & Rik Torfs)
vr.
17 dec '21
do.
30 dec '21
Tickets binnenkort beschikbaar.

Van bij uw aankomst in Studio Zuid wordt u ondergedompeld in het verhaal van ‘Jesus Christ Superstar’. Wie waren de personages? Waren ze helden? Of mislukkelingen? Heeft Jezus überhaupt bestaan? In veertien staties nemen Music Hall, Teatro Cinque en Rik Torfs u dieper mee in één van de invloedrijkste verhalen ter wereld. Wat volgt, is een gastronomisch menu om duimen en vingers bij af te likken. Als dessert serveren we u Jesus Christ Superstar: een rocky show, een spetterend spektakel met live orkest.

De nummers worden in de originele, Engelstalige versies gebracht.
Deze productie kwam tot stand in samenwerking met The Really Useful Group LTD.
Voor de show kan je genieten van 2 koude gerechten, 2 warme gerechten en een dessert.
Een vegetarisch en veganistisch alternatief worden voorzien (je kan jouw dieetvoorkeuren opgeven tijdens de personalisatie van uw ticket)

Dit wordt een zintuiglijke totaalervaring om nooit te vergeten.

Dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik wil nu tickets!

Het verhaal van

Jesus Christus Superstar

'Jesus Christ Superstar' behandelt, grotendeels vanuit het gezichtspunt van Judas, de laatste week uit het leven van Jezus. Judas neemt afstand van Jezus, die in Judas' ogen de aandacht te veel op zijn persoon laat vestigen (als zoon van God, wat Judas niet gelooft) en te weinig op de goede daden die hij doet. Judas meent dat de aanvankelijk nobele beweging rond Jezus gestopt moet worden voordat deze uit de hand loopt. Tegelijkertijd zijn de hogepriesters bang voor het afkalven van hun gezag wanneer steeds meer volk Jezus volgt en hem aanspoort hun land te bevrijden van de Romeinse overheersing.

Deze houding van het volk beangstigt ook Jezus, die weet welk lot hem te wachten staat.

Uiteindelijk vinden de hogepriesters en Judas elkaar, en wordt Jezus verraden. De lokale joodse heerser Herodes, aan wie Jezus wordt voorgeleid, beschouwt Jezus door de verhalen over zijn wonderen slechts als een amusante goochelaar en stuurt hem, wanneer Jezus niet aan zijn verzoeken voldoet, teleurgesteld door naar Pontius Pilatus...

Een spetterend spektakel met live orkest

Dit wil ik absoluut zien!

zaalplan

StudioZuid_Zaaplan_B2C_20OKT21_1920x1080

Contacteer Music Hall

Voornaam*
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Over welke show wenst u informatie?
Bericht*

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en geniet van kortingen, exclusieve backstage content, het allerlaatste nieuws over onze programmatie en nog veel meer…