MAD_Logo_NEG_2_750x486
za.
26 feb '22
za.
5 mrt '22

Helaas hebben wij slecht nieuws: door de aanhoudende onzekerheid inzake Covid-19 zijn wij wederom genoodzaakt om Madagascar uit te stellen. Momenteel zoeken wij naar nieuwe data. Wij zullen deze binnenkort naar u communiceren en uw de mogelijkheid geven om uw tickets te herboeken en/of te annuleren

Madagascar

Een beestige feelgood musical dinner show

Handen omhoog als je houdt van dansen, dansen! Want de gekste dierenbende aller tijden komt in de krokusvakantie van 2022 terug naar België! Music Hall brengt in samenwerking met Selladoor productions de Dreamworks animatiefilm Madagascar naar de theaters in een onovertroffen musical dinner show. Afspraak eind februari 2022 in Studio Zuid te Antwerpen.
za.
26 feb '22
za.
5 mrt '22
Tickets binnenkort beschikbaar.

Toen de eerste Madagascar animatiefilm van Dreamworks in 2005 van het witte doek knalde, werd het verhaal van de ontsnapte dierentuinbewoners die terugkeren naar de wildernis een wereldwijd fenomeenMusic Hall presenteert nu vijftien jaar na de première van de originele kaskraker een beestige Nederlandstalige musical, gebaseerd op de film én de musical die eerder al potten brak in het Verenigd Koninkrijk.

Zelfs al zag je de film nog nooit, deze wervelende adaptatie zal je op staande poot inpalmen. Het hele verhaal, met al je favoriete personages uit de animatiefilm,komt tot leven in één hilarische feelgoodmusical. Laat je meeslepen door een kleurrijke kliek jungleheersers in knappe dierenkostuums en geniet van de weelderige enscenering die meteen tot de verbeelding spreekt. Producent Geert Allaert en regisseur Christophe Ameye leiden alles in goede banen en serveren een 100 minuten durend muzikaal spektakel waar het hele gezin gelukkig van wordt! Zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet.

Bovendien geniet je tijdens de show van een overheerlijke kindvriendelijke maaltijd om duimen en vingers van af te likken.

Voor kleine en grote kinderen van 3 tot 93 jaar.

Dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik wil nu tickets!

Het verhaal van

Madagascar

Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraf wonen in de Central Park Zoo in New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven. Wanneer zijn vrienden de achtervolging inzetten op hun vriend, raakt de bal aan het rollen… Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk overzee brengt, naar de knotsgekke wereld van Madagascar waar het elke dag feest is.

“Een hilarisch familiespektakel voor jong én oud”

Dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik wil nu tickets!

zaalplan

Contacteer Music Hall

Voornaam*
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Over welke show wenst u informatie?
Bericht*

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en geniet van kortingen, exclusieve backstage content, het allerlaatste nieuws over onze programmatie en nog veel meer…