Mozart, een rock star avant la lettre!

Een musical van Michael Kunze en Sylvester Levay.

‘Mozart! – de Musical’ vertelt het levensverhaal van de wereldbekende Oostenrijkse componist Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791). W. A. Mozart wordt vaak omschreven als een rock star avant la lettre.

Hij leefde intens, kort, was eigenzinnig, anti-establishment en genoot volop van de geneugten des levens. Vanaf zondag 10 december 2017 kan het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen kennis maken met de man achter de legende en ook genieten van de prachtige live muziek, gebracht door een 17-koppig orkest.

Voor liefhebbers van grote spektakelmusicals zoals ‘Les Misérables of Phantom of the Opera’ is dit een absolute must-see!

De show

Deze indrukwekkende musical toont de legendarische componist als een fragiel, tastbaar persoon. Een man van vlees en bloed, die worstelt om zich te verlossen van zijn liefhebbende, maar tirannieke vader, van de maatschappij en de verwachtingen.

Vanaf zondag 10 december 2017 kan het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen kennis maken met de man achter de legende en ook genieten van de prachtige live muziek, gebracht door een 17-koppig orkest.

Dirk Brossé neemt voor Music Hall de muzikale leiding over dit project. Krachtige, moderne muziekstijlen, zoals ballades, ragtime en zelfs rocknummers, worden afgewisseld met originele, subtiele Rococo-thema’s van Mozart.

Voor liefhebbers van grote spektakelmusicals zoals ‘Les Misérables of Phantom of the Opera’ is dit een absolute must-see!


“Wereldwijd al meer dan 2,2 miljoen bezoekers!”

Dat klinkt als muziek in mijn oren.


BOEK HIER

De cast


Placeholder
Ruben Van keer


Deel met je vrienden

In beeld

Bekijk de foto’s van de prachtige decors van deze musical.