Dé kerstklassieker allertijden

in een groots familiespektakel

De show

Gebaseerd op het sprookje De Notenkraker en de Muizenkoning van Hoffman, vertelt dit ballet op de muziek van Tchaikovsky, het verhaal van Clara Staalboom. Op kerstavond krijgt ze van haar mysterieuze peetvader een notenkrakerpop.

’s Nachts komt deze pop tot leven in haar droom en verandert in een prins. Clara en de prins raken al snel verliefd en zijn gelukkig, maar de prins heeft een grote vijand, de Muizenkoning. De Muizenkoning en zijn muizen veranderen de prins in een levende notenkraker. In het gevecht met de muizen beleven Clara en De Notenkraker allerlei avonturen. ‘s Morgens ontwaakt Clara uit een mooie droom…

Music Hall zal exact 125 jaar na het ontstaan een vernieuwende creatie van De Notenkraker op de planken brengen. Met nieuwe arrangementen van Matt Dunkley willen we het klassiek eindejaarsballet respectvol nieuw leven inblazen en als familiespektakel in Vorst Nationaal presenteren tussen kerst en nieuw. We willen jong en oud verrassen: vernieuwend in beeldvorming, maar wel met het volle respect voor de prachtige muziek van Tchaikovsky.

In beeld

Bekijk de foto’s van dit unieke spektakel.

Snel reserveren is de boodschap!


BOEK HIER

Deel met je vrienden