Roodkapje, de sprookjesmusical

Een interactieve sprookjesmusical voor de hele familie

Na het enorme succes van Doornroosje, Assepoester, Sneeuwwitje en Rapunzel, zet Music Hall haar rijke en mooie traditie van sprankelende sprookjesmusicals dit seizoen verder met Roodkapje.

Het alom geliefde sprookje van de gebroeders Grimm wordt onder een fris, eigentijds kapje gestoken, met een Vlaamse cast, veel humor, leuke liedjes en zelfs een aantal gloednieuwe personages!

Premièreverslag

Roodkapje, de sprookjesmusical ging in oktober in première en het publiek was laaiend enthousiast!
Benieuwd naar de reacties en hoe het eraan toe ging? Kijk dan snel even mee!

De show

Roodkapje, de sprookjesmusical is een gloednieuwe Vlaamse productie van de hand van creatieven Brigitte Derks, Chris Van Tongelen en Paul Vermeulen. Samen met een Vlaamse topcast bestaande uit oa Lauren de Ruyck (finaliste K3 zoekt K3, Eurosong for kids, Galaxy Park), Jo Hens (Familie, De Kotmadam, Grease) en Deborah De Ridder (Op zoek naar Maria, Oliver, Evita, Chaplin, de musical …), maken ze er een betoverende sprookjesmusical van!

Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet. Kortom, Roodkapje wordt een zeer interactieve sprookjesmusical, waar jong en oud van zullen genieten!

Ga je naar een voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen? Maak de belevenis compleet en geniet voor de voorstelling van een betoverend sprookjesbuffet in het aangrenzende restaurant Gusto! Voor meer informatie, surf naar www.mygusto.be


“Lauren De Ruyck neemt de rol van Roodkapje op zich”

Ik wil mee op pad met Roodkapje.


BOEK HIER

De cast

Voor deze gloednieuwe Vlaamse productie hebben regisseur Brigitte Derks en producent Chris Van Tongelen een topcast samengesteld bestaande uit een paar doorwinterde musical-coryfeeën en een aantal jonge grote talenten.


Placeholder
Lauren De Ruyck

als Roodkapje

Placeholder
Jo Hens

als Boze Wolf

Placeholder
Deborah De Ridder

als Goede Fee


 

Lees hier meer over de fantastische cast van Roodkapje, de sprookjesmusical.

Deel met je vrienden

In beeld

Bekijk de foto’s van de prachtige decors van deze musical.

Partners