Tabula Rasa – Isabelle Beernaert

Isabelle Beernaert veegt het verleden van tafel

Tabula Rasa is de achtste voorstelling van Belgisch choreografe Isabelle Beernaert. Met deze dansvoorstelling probeert ze het verleden te vergeten en terug te keren naar een situatie waarin alles weer mogelijk is.

Isabelle Beernaert wist het grote publiek te raken met de aangrijpende choreografieën die ze maakte voor de televisieprogramma’s The Ultimate Dance Battle en So You Think You Can Dance. Sinds 2011 verwezenlijkt ze haar droom en brengt ze unieke dansvoorstellingen naar de Belgische en Nederlandse theaters. Na het enorme succes van haar zeven voorgaande theaterproducties in Vlaanderen en Nederland pakt Isabelle Beernaert vanaf november 2017 uit met Tabula Rasa.

De show

Wie wil er niet weleens helemaal opnieuw beginnen en alles achterlaten? Onze geschiedenis, onze beslissingen, onze fouten… in één beweging van tafel vegen en als een onbeschreven blad weer doorgaan. Het verleden vergeten, de toekomst wacht… De staat van zuiver potentieel, alles is wederom mogelijk. Opgeruimd na een hevige storm, een louterende brand, een nieuwe start.

In Tabula Rasa probeert Isabelle Beernaert de gewoontes met veel geweld te kenteren, om schoon schip te maken, de vrijheid op te zoeken en te voorkomen dat we klein blijven.

Tabula Rasa wordt een samenspel van verschillende muziekstijlen en pure dans, met muziek van o.a. Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.


“Isabelle zoekt de vrijheid op, om te voorkomen dat we klein blijven„

Dit moet ik zien.


BOEK HIER

In beeld

Bekijk de prachtige scènebeelden van deze dansvoorstelling.