The Best of Musicals – In Concert

Met een 20-koppig orkest

Met de eerste editie van ‘The Best of Musicals’ verbaasden we jong en oud. Het werd een waanzinnig succes waar beslist een vervolg op moest komen.

In 2019 keert ‘The Best of Musicals’ dan ook terug met een jubileumeditie, die helemaal in het teken staat van ’30 jaar Music Hall’. Dé ideale gelegenheid om alle onvergetelijke shows die we de voorbije decennia aan jou mochten voorstellen, nog eens de revue te laten passeren. En speciaal voor deze gelegenheid, brengen we deze editie ‘in concert’, met een 20-koppig live orkest. Het wordt een muzikaal festijn voor iedereen die houdt van het genre.

Nieuwkomers in het programma zijn onder meer hits uit ‘Tanz der Vampire’, ‘Annie’, ‘Oliver’, ‘The Wizard of  Oz’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Chicago’, ‘The Sound of Music’, en ‘Romeo & Julia’. Maar natuurlijk duikelen we ook weer in de musicals waar we voor de vorige ‘Best of Musicals’ al uit hebben geput. Met onvergetelijke songs uit ‘Les Misérables’, ‘The Phantom of the Opera’, ‘Cats’, ‘Evita’ en ‘Mamma Mia!.

Music Hall doet voor deze productie ook beroep op de ervaren en talentvolle Chris Van Tongelen (Showfactory) als uitvoerend producent én als zanger, alsook op het aanstormend talent van Tatyana Beloy’s Supastar die al 4 jaar musicalstages organiseert voor aanstormende musicalsterren in spé tussen 6 en 20 jaar. Het Music Hall team zal voor haar jubileumeditie ervaren en jong talent samen op de bühne plaatsen.

Mamma Mia! Here we go again…De cast


Ontdek hier de rest van de topcast

Dit spektakel wil ik meemaken.


BOEK HIER

In beeld

Bekijk de foto’s van dit spektakel.

Partners


Deel met je vrienden